Nevropsykiatri

Nevropsykiatri lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Nevropsykiatri.pdf
ISBN
8955444708468

BESKRIVELSE

Innføringsbok i nevropsykiatri. Boken tar utgangspunkt både i nevrologi og i psykiatri, og knytter atferd og kognisjon til hjernens utvikling og dens normale og sykelige funksjoner.Interessen for hjernens funksjoner og forståelse av emosjonelle reaksjoner og atferdsmessige handlinger er nå svært aktuelt.Boken tar utgangspunkt både i nevrologi og i psykiatri og knytter atferd og kognisjon til hjernens utvikling og dens normale og sykelige funksjoner.Den beskriver aktuelle moderne undersøkelser av hjernen og ulike nevropsykiatriske symptomer, funn og tilstander. I tillegg diskuteres det etiske og juridiske implikasjoner av ny forskning på området.Boken er bygget opp rundt aktuelle problemstillinger fra den kliniske hverdagen, og den egner seg for studenter innen medisin og psykologi, videreutdanninger innen psykisk helsearbeid, vernepleiere, kliniske sosionomer, spesialpedagoger, allmenpraktiserende leger og psykologer.Boken inneholder bidrag fra landets fremste eksperter innen de ulike områdene.

Kunnskap fra dette fagfeltet har medført ny forståelse og praksis innen nevrologi, nevropsykologi og psykiatri. I ti år har Norsk Forum for Nevropsykiatri vært en faglig møteplass for disse ulike faglige disipliner. Emnekurs i nevropsykiatri (BUP) Kurs, 12.10.2020-14.10.2020, Sør-øst.

Den består av i alt 26 moduler, inkludert suicidalitet. M.I.N.I.

RELATERTE BØKER