Ungdom og idrett

Ungdom og idrett Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Ungdom og idrett.pdf
ISBN
2773507352907

BESKRIVELSE

Idrett er den organiserte fritidsaktiviteten som engasjerer flest ungdommer. Hva ungdomsidretten bør være er omstridt: Handler det først og fremst om rekruttering av eliteutøvere eller er det primære å utvikle gode treningsfelleskap for ungdom med ulike motiver for å trene? Hvilke roller idretten spiller i ungdommers liv er tema for denne antologien med bidrag fra flere idretts- og ungdomsforskere.Ungdom og idrett tar for seg aktivitet på ulike arenaer, organisert og uorganisert. Blant spørsmålene som stilles er: Hvem deltar? Hva betyr idretten for ungdommer og hvorfor deltar de? Hvilken rolle spiller foreldre og trenere i ungdomsidretten? Hvordan er ungdomsidretten organisert, og hvordan kunne den vært organisert? Datagrunnlaget er feltobservasjoner, kvalitative intervju, politiske dokumenter, historiske kilder og spørreundersøkelser.Forfatterne tar for seg ulike sider ved ungdomsidrettens posisjon i dag: Meningen med idretten Sosialisering i idretten Inklusjon og eksklusjon Idretten og skolen Politikk og organiseringBoka retter seg mot studenter i idrettsfag og samfunnsfag, forskere og alle som ønsker seg oppdatert og forskningsbasert kunnskap om ungdomsidretten.

Arbeidet vil pågå i hverdagene fra kl. 8 - 15 til og med onsdag 10.6.20.

Her finner du informasjon om blant annet åpningstider ved Hommelvik svømmehhall, informasjon om ulike råd, tilbud og tilskuddsordninger. Idrettsanlegg.

RELATERTE BØKER