Gustav & Berta; strikk til baby og barn

Gustav & Berta; strikk til baby og barn - Mette Harbo, Gro Høines Baardsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Harbo, Gro Høines Baardsen
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Gustav & Berta; strikk til baby og barn.pdf
ISBN
5899820425350

BESKRIVELSE

Søtt og romantisk, men med en tøff undertone. Boken inneholder over 50 oppskrifter med nydelige design til barn fra 0 til 12 år. I tillegg finner du design til voksne. Her er det noe for enhver smak. Flotte gensere, kjoler, hentesett, bukser, jakker, luer og mye, mye mer. Noen oppskrifter er enkle og andre har høyere vanskelighetsgrad. Plaggene i boken passer til både gutter og jenter, og du får også oppskriften på en lekker kolleksjon til mor/datter og far/sønn. Gustav&Berta leverer strikkedesign av høy kvalitet. Søte og romantiske til baby, og tøffe og trendy plagg til større barn. Miljøet i boken er fra vakre Jæren.

Søte og romantiske til baby, og tøffe og trendy plagg til større barn. Miljøet i boken er fra vakre Jæren. Med andre ord; alt du trenger av strikk til den lille.

En oppfølger til Gustav&Berta Strikk til baby og barn. Denne gangen med enda mer mønsterstrikk og kule farger som vil gjøre plaggene til favoritter for både liten og stor.

RELATERTE BØKER