På sporet av familien

På sporet av familien - Liv Marit Haakenstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Marit Haakenstad
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
På sporet av familien.pdf
ISBN
7435796280468

BESKRIVELSE

Denne boken beskriver de viktigste slektshistoriske kildene, og viser deg hvordan du kan søke etter din slekt ved hjelp av ulike kilder på Internett og i arkiver. Boken har blant annet et kapittel om metoder og teknikker som du kan bruke for å finne frem til din slekt. Den inneholder praktiske eksempler der slektsgåter er løst. DNA og slektsgransking er et tema i rivende utvikling, og boken har også et kapittel om dette. På sporet av familien: Kilder og metoder i slektsgransking har også oppgaver med svar på hvordan du kan løse disse. Noen av oppgavene kan du bruke til å finne din egen slekt. Om forfatteren: Liv Marit Haakenstad er cand.mag. med mellomfag i lokalhistorie. Hun har skrevet en rekke artikler om slekt og data, og er en ettertraktet foredragsholder både i Norge og USA.

april. Et program redaksjonen har store forventninger til.

Siste program hadde nærmere 800.000 seere søndag kveld, en markedsandel på 69 prosent, som betyr at 69 av 100 som så tv på dette tidspunktet valgte oss. På sporet av ordet er basert på et tidligere undervisningsopplegg utarbeidet av Norsk Fjernundervisning, Kompetanse Norge, Senter for leseforskning, Dysleksiforbundet i Norge og Infinitiv Television og Pride Communication. Publisert: 30.12.2016 Oppdatert: 30.12.2016 I tillegg måtte foreldrene svare på en spørreundersøkelse, slik at forskerne kunne finne ut om noen av elevene hadde dysleksi eller lesevansker i familien.

RELATERTE BØKER