Den hvite dronningen

Den hvite dronningen - Philippa Gregory | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philippa Gregory
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Den hvite dronningen.pdf
ISBN
8227264389160

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgeren Søstrene Boleyn. Boken er filmatisert av HBO.Den hvite dronningen er første bind i en trilogi om mektige kvinner under Rosekrigene (1455-1485). De ble utkjempet mellom to forskjeller grener av slekten Plantagenet, som regjerte i England før Tudorene.Elizabeth Woodville, den hvite dronningen, var den første kvinnen av folket som giftet seg inn i en kongelig familie. Hun var blendende vakker og svært ambisiøs. Som ung enke med to små sønner fanger Elizabeth den ferske kongens interesse og gifter seg med ham i all hemmelighet. Ryktene sier hun brukte magi for å tiltrekke seg ham. Hoffet forakter henne, men Elizabeth vokser med oppgavene og blir etter hvert en elsket dronning. Men hun vet også å plassere familien i viktige posisjoner, og hennes to sønner blir sentrale figurer i et mysterium som til dags dato ingen historikere har klart å finne svar på: Hva skjedde med guttene da de ble holdt fanget i The Tower of London?Den hvite dronningen er en historie om makt og intriger, om allianser og spill i kulissene, men også om kjærlighet og sterke familiebånd.Philippa Gregory har skrevet en rekke romaner om kvinnene i og rundt de engelske kongehusene. Hun fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med Søstrene Boleyn, som er filmatisert med Scarlett Johannson og Natalie Portman i hovedrollene. Philippa Gregory har en Ph.D. i historie fra Edinburgh University.http://www.bazarforlag.no/media/7321072/terningkast%205_30x30.jpg"Imponerende historisk drama (…) Språket er svært nøysomt og solid.Romanens tempo er høyt. Vanskelige valg, intriger, magiske undertonerog dramatiske møter bygger en helhet av handlingen."- May Grethe Lerum, VG"Spennende, interessant og opplysende“ - Bloggen Flukten fra virkelighetenDen nålevende dronningen av historiske kriminalromaner er Philippa Gregory. Hennes romaner er fylt av sterke, målbevisste kvinner som tar skjebnen i egne hender …” - Financial Times“Dette er mesterlig fortalt og historisk skjønnlitteratur på sitt aller beste.”- Romantic Times BOOKreviews“Philippa Gregory er en fengslende historieforteller.” -Sunday Telegraph (UK)“Det er helt sikkert bra å være konge, men det må være enda bedre å være Gregory, dronningen av den løsslupne kongelige fiksjonen.” – USA Today“Om bare skolens historiebøker hadde vært skrevet på en så levende måte.”– Entertainment WeeklyDette er den første av fem bøker om mektige kvinner under Rosekrigene (1455-1485).

Dronningen starter altså alltid på et felt med samme farge som brikken. På grunn av brikkens høye verdi venter man ofte til midtspillet før dronningen tas i bruk, fordi dronningen er for sårbar i åpningsfasen. Kjøp 'Den hvite dronningen' av Philippa Gregory fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hun var blendende vakker og svært ambisiøs. Som ung enke med to små sønner fanger Elizabeth den ferske kongens interesse og gifter seg med ham i all hemmelighet.

RELATERTE BØKER