Entreprenørskap i skole og utdanning

Entreprenørskap i skole og utdanning lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Entreprenørskap i skole og utdanning.pdf
ISBN
4281280665123

BESKRIVELSE

«Skolen er gått ut på dato», skrev Helene i et leserinnlegg i Aftenposten i juni 2013. Hun hadde nettopp fullført 13 års skolegang. Hun var selv en mester i å gi læreren det svaret han ville ha, og fikk toppkarakterer i mange fag. Likevel mener hun at skolen trenger et systemskifte. Helene hevder at dagens skolesystem prioriterer de som liker å sitte stille, folk som kan fasiten eller liker å reflektere innenfor gitte rammer. Vi skaper ikke nye arbeidsplasser av å reprodusere kunnskap, sier Helene og hevder at skolepolitikken er altfor opptatt av teorifagene uten nødvendig sammenheng med praksis.Entreprenørskap som læringsstrategi innebærer en aktiv medvirkning fra alle elever, og kan være et av svarene på Helenes kritiske synspunkter. Dette er ikke ukjente tanker for verken skolebyråkrater, rektorer eller lærere. I handlingsplanen Entreprenørskap i utdanningen" fra grunnskole til høyere utdanning fra 2009 står det at innovasjons- og nyskapingskompetanse skal være integrert i alle fagområder på alle nivåer i norsk skole innen 2012. Det målet er langt fra nådd. Kanskje kan denne boken inspirere studenter, lærere og rektorer til å endre sin undervisning i mer praktisk retning? Vi tror skolen har mye å tjene på en slik omdreining.I boka møtes forskning og praksis. Vi stiller didaktiske spørsma°l som: Hva menes med entreprenørskap i skole og utdanning? Hvilke begrunnelser finnes for å innføre entreprenørskapsom metode på alle nivåer i vårt undervisningssystem? Hvordan kan undervisning i entreprenørskap planlegges oggjennomføres i praksis?Alle forfatterne har praktisk erfaring med pedagogisk entreprenørskap fra grunnskole, videregående skole og høyere utdanning. Redaktørene har over lang tid arbeidet med pedagogisk entreprenørskap i undervisning, ledelse og forskning.

Prosjektet har vært et samarbeid mellom Høgskulen på Vestlandet, studiested Sogndal og I handlingsplanen Entreprenørskap i utdanningen" fra grunnskole til høyere utdanning fra 2009 står det at innovasjons- og nyskapingskompetanse skal være integrert i alle fagområder på alle nivåer i norsk skole innen 2012. Kjøp 'Entreprenørskap i skole og utdanning, aktiv, praktisk og meningsfull læring' av Anne Selvik Ask fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788283140569 Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som bygger bro mellom skole og arbeidsliv.

Sendes om 3 virkedager. Kjøp boken Entreprenørskap i skole og utdanning (ISBN 9788283140569) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER