Epilepsi

Epilepsi - Karl Otto Nakken | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Otto Nakken
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Epilepsi.pdf
ISBN
4043117720575

BESKRIVELSE

Boka om epilepsi gir en solid innføring i det vi vet om epilepsi i dag. Forfatteren, som er både kliniker og forsker, redegjør for hva epilepsi er, hvilke faktorer som kan utløse epilepsi, og hvilke behandlingsformer som finnes. Boka belyser følgende spørsmål: Hva er epilepsi? Hvordan arter epilepsi seg? Hva utløser, og hvordan oppstår anfall? Hvordan diagnostiseres epilepsi og differensialdiagnoser? Hvilke behandlingsformer finnes? Hvordan er prognosen? Hvordan leve med epilepsi? Boka er skrevet for helsepersonell og studenter som arbeider med mennesker som skal utredes for eller har epilepsi. Den er også et interessant og nyttig redskap for pårørende og personer som selv lever med epilepsi. Forfatteren har utarbeidet en fyldig liste med ordforklaringer og praktiske råd.

Pasienttilbud for inneliggende pasienter ved Post 1. Se færre faste arrangementer. Mange forbinder epilepsi med krampeanfall, men dette gjelder kun et mindretall (30 prosent).

Det vil si at hele kroppen, eller deler av den, stivner eller beveger seg uten at den syke styrer bevegelsene. Epilepsi hos barn og hos kvinner er omtalt i egne artikler. Eldres situasjon preges av at det ofte foreligger andre sykdommer og annen medikasjon som kan interferere med epilepsibehandlingen ( 13 ).

RELATERTE BØKER