Frihet, likhet, Island

Frihet, likhet, Island - Mímir Kristjánsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mímir Kristjánsson
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Frihet, likhet, Island.pdf
ISBN
9542628518947

BESKRIVELSE

Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som tror på alver og har laget en egen app for å hindre søskebarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge. Mímir Kristjánsson flytter den andre veien. Han er blakk, singel og snart 30. Frihet, likhet, Island er en bok om en liten manns 30-årskrise og et lite lands finanskrise. Fra nimenningen til Björk og Nobelprisvinner Halldór Laxness kommer en annerledes reisebok for deg som vil se mer av Island enn Geysir og Den blå lagune. Med kart, ordliste og reisetips.

Den gaper over litt for mye. Den vil si noe om det å bli voksen, om Island, om finanskrisen og forfatteren selv, den er en slags reiseguide og avslutter med en kransekakesmellert i stedet for en dynamittkubbe. Vår pris 154,-.

Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge. Mímir Kristjánsson flytter den andre veien.

RELATERTE BØKER