Gylne dager og dype viner

Gylne dager og dype viner - Klaus Hagerup, Bibbi Børresen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup, Bibbi Børresen
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Gylne dager og dype viner.pdf
ISBN
4530384890547

BESKRIVELSE

Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia.Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder. Du blir vitne til livlige samtaler rundt matbordet, på kjøkkenet og i bilen underveis mellom stedene. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur. Mens reiseskildringen til Klaus og streken til skuespilleren Nils Ole Oftebro er personlig og full av humor, gir faktatekstene av Bibbi Børresen leseren kunnskap om noen av regionens viner og vingårder - og om det tradisjonelle italienske kjøkken. For dem som virkelig har fått vann i munnen under lesingen, følger også oppskriftene på rettene med i boka. Boka er rikt illustrert med flotte bilder av Tom Karlsen.Les utdrag av boken:

Klaus Hagerup; Bibbi Børresen; Nils Ole Oftebro (Illustratør) ; Tom Karlsen (Illustratør) Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia. Reisen går fra ... Gylne dager og dype viner er en flott bok.

Levering innen 4-7 virkedager Fri frakt ved ordre over 700,-Bestillingsvare. Beskrivelse.

RELATERTE BØKER