Hva skal vi med stjerner nå?

Hva skal vi med stjerner nå? - Espen Olafsen, Per Arne Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Olafsen, Per Arne Dahl
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Hva skal vi med stjerner nå?.pdf
ISBN
3132955068571

BESKRIVELSE

Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien. I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder. Jentene deres, mamma Elfrid og veslejenta Frøya omkom i bølgen. En liten gutt opplevde et stort tap. En tøff fotballtrener startet sitt livs mest avgjørende kamp: kampen for å skape et meningsfylt liv sammen med Balder, gjennomleve sorgen og gjenfinne orden i det kaos de ble rammet av. Dette er en bok om livets pris, men også en fortelling om livets og kjærlighetens gave.

Historien om en families skjebne i kjølvannet av tsunamien. I boken møter vi tidligere Lyn-trener Espen Olafsen og hans sønn Balder.

Tusenvis av mennesker døde som følger av naturkatastrofen, inkludert mange nordmenn som skulle tilbringe juleferien sin på en vakker og varm ferie. Hva skal vi med stjerner nå? en fortelling om kjærlighet, sorg og resten av vårt liv ... Vi har sendt deg en e-post med oversikt over hva du har bestilt.

RELATERTE BØKER