Levende Buddha, levende Kristus

Levende Buddha, levende Kristus - Thich Nhat Hanh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thich Nhat Hanh
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Levende Buddha, levende Kristus.pdf
ISBN
2697677316602

BESKRIVELSE

Buddha og Kristus er kanskje de to mest banebrytende skikkelsene i menneskehetens historie. Hver av dem har etterlatt seg en arv som har påvirket livet til milliarder av mennesker i mer enn to tusen år. Buddhistmunken Thich Nhat Hanh har i en årrekke bidratt til en dialog mellom disse to største levende kontemplative tradisjonene. Han betrakter kristendommen med outsiderens friske blikk, utforsker de to tradisjonenes møtepunkter og gir oss en ny forståelse av begge. "Thich Nhat Hanh er en hellig mann; han er ydmyk og from. Han er en forsker med usedvanlig intellektuell kapasitet. Hvis hans tanker om fred ble satt ut i livet, ville de være et monument over økumenikk, brorskap og menneskelighet." Dr. Martin Luther King, Jr. "Han viser oss sammenhengen mellom personlig, indre fred og fred på jorda.» H.H. Dalai Lama. Thich Nhat Hanh, født i 1926 i Vietnam, er zenmester, dikter og fredsaktivist. Martin Luther King nominerte ham til Nobels fredspris med ordene: "Jeg vet ikke om noen som er mer verdig Nobels fredspris enn denne milde munken fra Vietnam." Siden 1966 har han bodd i eksil i Frankrike, og han reiser utrettelig for å undervise i meditasjon, oppmerksom livsstil og veien til fred.

Thich Nhat Hanh (med kallenavnet Thây, lærer) bor i Plum Village, Frankrike og reiser verden over for å undervise i et oppmerksomt levesett. Samlinger / Upcoming.

Hver av dem har etterlatt seg en arv som har påvirket livet til milliarder av mennesker i mer enn to tusen år. Forfatter: Thich Nhat Hanh . Kjøp 'Levende Buddha, levende Kristus' av Thich Nhat Hanh fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER