Medarbeidersamtalen 2.0

Medarbeidersamtalen 2.0 - Rune Semundseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Semundseth
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Medarbeidersamtalen 2.0.pdf
ISBN
2148993394460

BESKRIVELSE

Noen leder- og medarbeiderverktøy er viktigere enn andre. Medarbeidersamtalen er et slikt verktøy. Til tross for viktighet har dette verktøyet blitt misforstått og dårlig håndtert. Nye og innovative dialogverktøy gjør at virksomheter med Medarbeidersamtalen 2.0 på laget kan gjennomføre meningsfulle medarbeidersamtaler og bryte med det konvensjonelle pliktløpet som har preget gjennomføringen i altfor mange medarbeidersamtaler så langt. Med fokus på smarte dialogverktøy (Ferdighetskontrakt og MAT-prat) og større fokus på pedagogiske grep (10 spørsmål) er rammene for disse strategiske samtalene utvidet og innovert til noe helt annet. Resultatene siden Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert i Norge i 2016 har vært formidable. Nå er det din tur til å innovere og fornye, i din ledergjerning. Rune Semundseth er en av de mest etterspurte fagpersonene i Norge innenfor medarbeiderskap og har utgitt ni bøker. Semundseth er sivilmarkedsfører og har startet flere selskaper, bl.a. WebCom AS, Businessmastering AS og stiftelsen jazzaid.com. Han har også jobbet i blant annet Software Innovation, SiO, Ciber og Innovasjon Norge. Semundseth tilbyr tankevekkende og lærerike foredrag og workshops gjennom www.businessmastering.no og bærer tittelen «tankevekker & struktør».

Hvis vi er venn med sjefen, er det ... Medarbeidersamtalen 2.0 -fra pliktløp til individtilpasset mestring Kurset henvender seg til ledere som å styrke eget opplegg for strategiske samtaler. Medarbeidersamtalen er trolig det mest forsømte instrumentet, eller verktøyet, i norsk arbeidsliv.

Det er begrenset antall plasser så her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Meld deg på her! Agenda for kurset: Aktuell med boka Medarbeidersamtalen 2.0.

RELATERTE BØKER