Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet

Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet - Oliver Bullough | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oliver Bullough
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Pengeland; hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet.pdf
ISBN
5628319369456

BESKRIVELSE

Bli med på en reise inn i Pengeland - et sted der de rike skjuler sin formue for å slippe skatt og de mektige utnytter systemet til å stjele. Det er et land hvor gigantiske summer flyttes rundt, utenfor all kontroll. De superrike lever globalt og pengene strømmer over grensene, der eventuelle kontrollinstanser ikke kan følge etter.Gjennom alle historiene i boken fletter forfatter Oliver Bullough inn en rød tråd: Når finansinstitusjoner i Europa og USA har blitt sentre for hvitvasking, er noe fundamentalt galt med hvordan økonomien fungerer. Skatteparadiser, maltesiske pass, korrupsjon, amerikansk hemmelighold, skallselskaper i Panama, truster i Jersey, stiftelser i Liechtenstein - når de superrike på denne måten kan betale seg fri fra gjeldende lover og regler, undergraves demokratiet.Pengeland er en rystende fortelling fra 2000-tallet om rikdom, makt og hemmelighold.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Bli med på en reise inn i Pengeland - et sted der de rike skjuler sin formue for å slippe skatt og de mektige utnytter systemet til å stjele. Det er et land hvor gigantiske summer flyttes rundt, utenfor all kontroll.

Pengeland er en rystende fortelling fra 2000-tallet om rikdom, makt og hemmelighold. hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet Oliver Bullough ; Rune R. Moen (Oversetter) Bli med på en reise inn i Pengeland - et sted der de rike skjuler sin Pengeland hvordan finanseliten og de superrike stjeler fra folket og truer demokratiet.

RELATERTE BØKER