ADHD og samliv

ADHD og samliv - Sverre Hoem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Hoem
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
ADHD og samliv.pdf
ISBN
6881734869755

BESKRIVELSE

Voksne med ADHD har mer fargerike, mindre konvensjonelle og mer konfliktfylte samliv enn andre. Noen ganger går det veldig bra, ofte går det ganske dårlig. Kort sagt: ADHD gir flere samlivsbrudd og kortere levetid for parforholdet. Hva kan du gjøre med det? Skal du la være å leve i et forhold? Gjennom eksempler, historier, lett fagstoff og refleksjoner gir forfatteren deg veiledning til hvordan du kan være en god partner. Du følger to par, og forfatteren selv, i deres møter med parlivets små og store utfordringer. Emosjonell nærhet, kommunikasjon, konflikthåndtering, økonomi og arbeidsfordeling står på dagsorden for å gi deg med ADHD og din partner bedre forutsetninger for å lykkes i forholdet. Når kjærlighet kombineres med kunnskap, er prognosen best.

Noen ganger går det veldig bra, ofte går det ganske dårlig. Kort sagt: ADHD gir flere samlivsbrudd og kortere levetid for parforholdet. Kent mener ADHD i mange år har blitt sett på som en forklaring på et "problembarn", og gjennom sin åpenhet ønsker han å vise at diagnosen er så mye mer enn det.

Denne samme person kan ha omfattende problemer med å skape et tilfredsstillende liv utenom jobben, ikke minst når det kommer til å fungere i samliv og familie. Asperger i vennskap.

RELATERTE BØKER