Agenter (hemmelige)

Agenter (hemmelige) lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Agenter (hemmelige).pdf
ISBN
1118653971742

BESKRIVELSE

Hemmelig, hemmelig ... Donald og Klodrik er (hemmelige) agenter for onkel Skrues private etterretningstjeneste. Hovedoppgaven er selvsagt å beskytte pengene hans, som alskens skurker og banditter, lyssky rivaler og helsprø vitenskapsmenn er ute etter. Donald og Klodrik kaster seg inn i oppgavene med stor iver, men de to fomlete fetterne er ikke akkurat James Bond! Lattervekkende kaos og misforståelser orerer! Men Donald og Klodrik er ikke de eneste agentene. Mikke er på hemmelig spionoppdrag. Ole, Dole og Doffen drar til Mexico for å overvåke Skrues gullgruver. Donald verves som spion ved et superhemmelig anlegg i ørkenen. Og selv Guffen er spesialagent - med rett til å spise! 512 hemmelige sider!

Barna får utdelt sine nye identiteter som hemmelige agenter før vi blir kjent med hverandre ved hjelp av en navnelek og går gjennom klubbens regler. HEMMELIG STASI-HÅNDSIGNAL: ... (se faktaboks), men det har ikke lykkes.

Tvert imot var han sterkt mistroisk. (The French Secret Service) (5:5) Kjøp 'USAs hemmelige agenter, den amerikanske etteretningstjenesten OSS i Norden under andre verdenskrig' av Tore Pryser fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER