Glad igjen! : hvordan bli kvitt depresjon steg for steg

Glad igjen! : hvordan bli kvitt depresjon steg for steg - Kristian Hall | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Hall
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Glad igjen! : hvordan bli kvitt depresjon steg for steg.pdf
ISBN
2985575476622

BESKRIVELSE

Glad igjen! er et livsbejaende program som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller helt bra. Du vil lære hvordan ulike aktiviteter kan løfte humøret, og hvordan du endrer tankemåte, slik at du kan føle overskudd og oppleve mestring og mening.Det kan synes umulig å bli kvitt depresjon når den er på det verste. Denne boka og forfatterens historie viser at det er fullt mulig å bli helt frisk. Ved å følge programmet kan du bli glad igjen! Boka gir også inspirasjon og nøkkelkunnskap til pårørende og alle som arbeider med å behandle depresjon. Forord av Knut-Petter Sætre Langlo, psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi og nevropsykologi.Jeg føler at jeg lever et dypt meningsfylt liv, omgitt av mennesker som fyller dagene mine med glede. Jeg har innsett at den positive utviklingen som leder en person ut av depresjon, ikke stanser. I større og større grad kan man lære seg å holde fast i livets gode sider. Denne endringen er mulig også for deg.Kristian Hallwww.kristianhall.noOm Kristian Halls forrige bok, Opp fra avgrunnen:En lysende bok - full av innsikt og inspirasjon. Kristian Hall viser vei. Pål Johan Karlsen, PhD i psykologi og redaktør i Psykologisk.noKloke ord om hvordan komme ut av depresjon! Bente Thoresen, journalist i bladet Psykisk helseEg kan ikkje forklare kor mykje eg har sett pris på denne boka. ALLE burde lese denne boka. Elisecathrin.com

Du vil lære hvordan ulike aktiviteter kan løfte humøret, og hvordan du endrer tankemåte, slik at du kan føle overskudd og oppleve mestring og mening.Det kan synes umulig å bli kvitt depresjon når den er på det verste. Denne boka og forfatterens historie ... Glad igjen er et inspirerende og livsbejaende program i 14 steg som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller til og med bli helt bra.

I tillegg kommer de som «bare» er nedstemt. Bokens gladmelding er at det er mulig å bli glad i igjen! Forfatteren viser deg 14 steg for å bli bedre eller helt frisk fra depresjon som bygger på bittesmå, enkle tiltak som man klarer selv når alt er som mørkest, til mer krevende tiltak når man har ... Glad igjen! er et livsbejaende program som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller helt bra.

RELATERTE BØKER