Juss for vektere

Juss for vektere - Kai Spurkland, Tor-Geir Myhrer, Runa Bunæs | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kai Spurkland, Tor-Geir Myhrer, Runa Bunæs
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Juss for vektere.pdf
ISBN
6019734477621

BESKRIVELSE

Juss for vektere er en lærebok for vekterutdanningen. Boka dekker de rettslige temaene i Politidirektoratets nye opplæringsprogram for vektere, med hovedvekt på emner knyttet til den praktiske utøvelsen av vekteryrket.Bokas første utgave var den første samlede fremstillingen av temaet i Norge. Den avklarte enkelte tidligere uavklarte problemstillinger innen vekterjuss, som spørsmål om vekteres myndighet i det offentlige rom og vekteres adgang til å bortvise og fjerne personer fra offentlig sted, til å gripe inn overfor mindreårige og til å bruke håndjern. Siden forrige utgave kom i 2013, har den nye straffeloven fra 2005 trådt i kraft. Denne andre utgaven er derfor oppdatert med ny straffelov og endringer i annen lovgivning. Boka er først og fremst skrevet for vektere, vekterelever og lærere i sikkerhetsfag på videregående skole. Boka inneholder rikelig med henvisninger, slik at den også skal være nyttig for politiet, domstolene, advokater, forvaltningen og alle andre som er interessert i vekterjuss.

Foto: Universitetsforlaget. Runa Bunæs, Tor-Geir Myhrer og Kai Spurkland har gitt ut "Juss for vektere" 2.

Runa Bunæs, Tor-Geir Myhrer og Kai Spurkland har gitt ut "Juss for vektere" 2. utgave ved Universitetsforlaget, med viktige oppdateringer om straffeloven og annen lovgivning. Pensum vil fremgå av "grunnbok for vektere" og boken "juss for vektere".

RELATERTE BØKER