Krigen

Krigen - Gro Dahle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Krigen.pdf
ISBN
4508549301616

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk råds litteraturpris for barne- og ungdomsbøker 2014 og Kritikerprisen 2013 for beste barne- og ungdomsbok.Inga har sett bilder av krigen i avisen, hørt lyden av bombene og skuddene på tv. Heldigvis bor Inga i et fredelig land, der ikke engang humlene er farlige. Men når krigen kommer nærmere, når mamma og pappa trekker krigen inn i Ingas hjem, er det som den flytter inn i henne. Der blir den boende, selv lenge etter at mamma og pappa har flyttet fra hverandre. Kan man få det bra igjen, etter å ha vært igjennom en krig? Kan man få krigen ut av kroppen, selv om den har satt seg helt fast?Bla i boka:

- Etter krigen fortsetter fallet i ulikhet fram til 1953. Deretter holder den seg på et stabilt lavt nivå fram til 1980.

breddegrad forekom det sammenstøt og gjensidige provokasjoner. Krigen er en dansk krigsfilm fra 2015. Det er Tobias Lindholms tredje spillefilm som både instruktør og manuskriptforfatter.

RELATERTE BØKER