Lykketyvene

Lykketyvene - Torkil Berge, Arne Repål | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Arne Repål
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Lykketyvene.pdf
ISBN
1777014418495

BESKRIVELSE

Depressive lidelser er tyver som tar lykken fra mennesker. De stjeler selvtillit, energi og livslyst. Depresjon er å miste evnen til å være glad. Men depresjon er også å miste evnen til å føle sorg. Selvbildet angripes på en nådeløs måte. Depresjon er mørke dager og endeløse netter. I de siste årene er det utviklet mye god kunnskap om hvordan depresjon kan overkommes. "Lykketyvene" er skrevet for alle dem som søker slik kunnskap - de som har perioder med depresjon, venner og pårørende, fagfolk og behandlere. Forfatterne er spesialister i klinisk psykologi og har mange års erfaring fra arbeid med behandling angstlidelser.

Forfatterne er spesialister i klinisk psykologi og har mange års erfaring fra arbeid med behandling angstlidelser. Betegnelse: Boka forklarer hva som er kjennetegn på og årsaker til depresjoner, forklarer hvordan man kan komme ut av depresjoner, hvilken rolle famil «Lykketyvene» av Torkil Berge og Arne Repål (håndtering av depresjon) «Trange rom og åpne plasser» av Torkil Berge og Arne Repål (håndtering av angst) "Bedre Søvn - En håndbok for deg som sover dårlig" Bjørn Bjorvatn. Anbefalte videoer.

Forfattere : Torkil Berge og Arne Repål. Torkil Berge og Arne Repål er spesialister i klinisk psykologi.

RELATERTE BØKER