Små barn i sårbare livssituasjoner

Små barn i sårbare livssituasjoner - Charlotte U. Johannessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte U. Johannessen
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Små barn i sårbare livssituasjoner.pdf
ISBN
6149601455705

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan ansatte i barnehagen skal oppdage, forebygge og hjelpe barn i sårbare livssituasjoner. Den handler om barn som er i risiko for å bli utsatt for omsorgssvikt, eller som lever i en sårbar livssituasjon over kortere eller lengre perioder. For å kunne fange opp endringer tidlig og legge til rette for gode tiltak for barna i barnehagen, må de ansatte ha kunnskap om hva de skal se etter av tegn og endringer hos foreldre og barn, vite hva de skal gjøre med det de ser hos foreldre og barn, og hvem de kan samarbeide med. De fleste små barn går i barnehage, noe som setter barnehagen i en særstilling for å bidra til at sårbare barn og foreldre får den hjelpen de trenger.

Tidlig innsats for barnehagebarn i risiko. Spesialpedagogikk Vi ønsket derfor å undersøke betydningen av kvalitet i barnehagen for de sårbare barna nærmere.

Dette er barn som kan tenkes å ha et større utbytte av god kvalitet i barnehagen enn andre, men som også kan være mer sårbare for den risikoen dårlig kvalitet kan utgjøre. Små barn lever livet der de til en hver tid er, med de menneskene som finnes der. Barnehagen er en arena der barna kan være med å skape sin egen og andres identitet, kultur og kunnskap.

RELATERTE BØKER