Sosialfaglig arbeid i skolen

Sosialfaglig arbeid i skolen - Ulrika Gustavsson, Nina Tømmerbakken | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulrika Gustavsson, Nina Tømmerbakken
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Sosialfaglig arbeid i skolen.pdf
ISBN
2745740842064

BESKRIVELSE

Boken beskriver hvordan læreren og sosialarbeideren kan arbeide sammen i skolen. Boken gir deg teoretisk innsikt og praktisk kunnskap til å gå i gang med og opprettholde et slikt tverrfaglig samarbeid. Forfatterne belyser samarbeidet på systemnivå, i klassen, i skole-hjem-relasjonen og i elev-lærer-relasjonen. Sentrale elementer i boken er klasseledelse, gruppeprosesser, konfliktløsning, samtaler og endringsprosesser.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Sosialfaglig arbeid i skolen, om samarbeidet mellom lærer og sosialarbeider' av Ulrika Gustavsson fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244620741 Ja til mer sosialfaglig kompetanse i skolen.

viser også til studier om hvilken effekt tverrprofesjonelt samarbeid i skolen har på elevenes skoleprestasjoner og velferdssituasjon. Sosialt arbeid i skolen: Misund bruker betegnelsen miljøarbeid i skolen, og definerer dette som målrettet, systematisk utviklings- og endringsarbeid i samspillet mellom individ, gruppe og system. Dette innebærer at elevenes sosiale kompetanse blir sett på som viktig for å tilegne seg kunnskap og motsatt (Misund 2005:13). Sosialfaglig arbeid i skolen: om samarbeidet mellom lærer og sosialarbeider Av Ulrika Gustavsson, Nina Tømmerbakken Forlag Kommuneforl.

RELATERTE BØKER