Viggo slapper av

Viggo slapper av - Franquin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franquin
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Viggo slapper av.pdf
ISBN
4906553588101

BESKRIVELSE

Klassiske album om den arbeidsskye Viggo. Kom på norsk første gang i 1985. Dette var det 4. albumet i Viggo-serien som kom ut i Norge i 1979.

I Norge er Viggo blitt utgitt som hefte og i bokformat. Først av Interpresse, Carlsen Comics og Egmont Serieforlaget og senest av Forlaget Zoom i en innbundet serie i 19 bind, som nøye følger de franske albumutgivelsene. Viggo innbundet, stykksalg Utgitt av Semic / Seriesamlerklubben Selges for 40,- pr stk + 75,- i frakt, uansett antall Nr Tittel Antall 1 Viggo - Kvikks kontorbud 2 2 Alle er ute etter Viggo 1 3 Viggo gir ikke opp 4 4 Viggo slapper av 2 5 Gode gamle Viggo 1 6 Mesterkokken Viggo 2 8 Viggo - sjarmtrollet 3 9 Viggo - tusenkunstneren 1 10 Spøk og spetakkel med Viggo 1 11 Viggo ... Viggo er et mannsnavn med flere mulige opprinnelser.

Viggo er en av de bestselgende al... VIGGO SLAPPER AV. VIGGO har mange gode ideer, men de får ofte katastrofale følger.

RELATERTE BØKER