Alle tiders torsdag

Alle tiders torsdag - John Steinbeck | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Steinbeck
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Alle tiders torsdag.pdf
ISBN
3636890568880

BESKRIVELSE

Handlingen foregår i Cannery Row i den lille byen Monterey, California. Gjennom møtet med de som bor i gaten og et samfunn der alle kjenner alle, gir forfatteren et utsnitt av deres dagligliv. Den er en humoristisk skildring av ulike mennesketyper fra Fauna, den lokale horemammaen, til stedets boms Hazel. Doc er vendt tilbake fra krigen, men han har det ikke bra. De andre finner ut at Doc ganske enkelt trenger en kvinne. Boken er en frittstående fortsettelse av "Cannery Row"

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris torsdag m (bokmål/nynorsk), c (riksmål) fjerde dag i uken, dagen etter onsdag, før fredag Torsdag er en fin dag «Alle tiders torsdag.» John Steinbeck. Etymologi .

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, CD, Innbundet, Innbundet | 9788253019864 Handlingen foregår i Cannery Row i den lille byen Monterey, California. Gjennom møtet med de som bor i gaten og et samfunn der alle kjenner alle, gir forfatteren et utsnitt av deres dagligliv.

RELATERTE BØKER