Et norsk hus

Et norsk hus - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Et norsk hus.pdf
ISBN
3523809455470

BESKRIVELSE

Vigdis Hjorth er tildelt Aschehougprisen 2015 for sitt forfatterskap.Vinner av Dobloug-prisen 2015. Alma er glad i det gamle tømmerhuset sitt med tomten som strekker seg opp mot skogen. Det er et ganske velstående nabolag, og hun er skilt, med voksne barn, og jobber som tekstilkunstner. For å overleve kreerer hun faner for korps og fagforeninger, og leier ut en del av huset. Nå flytter et ungt polsk par inn.

Det vil si at den bygger videre på elementer fra ulike stilarter fra ulike perioder i norsk bygghistorie. Norske Hus er en nasjonal boligleverandør med fotfeste i Trondheim. De første boligkatalogene fra Norske Hus har historie helt tilbake til 1970-tallet.

Alle boligene til Hus1 Norge kommer med et standard Fossline kjøkken. Stryntrappa. Ved veien lå et hus | Barnesanger på norsk - Duration: 1:50.

RELATERTE BØKER