Et rike av sølv

Et rike av sølv - Conn Iggulden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Et rike av sølv.pdf
ISBN
4072563740658

BESKRIVELSE

Fjerde, frittstående bind i den bestselgende serien om Djengis KhanDjengis Khan er død. Men legenden om ham og det han har skapt, lever videre. Styrkene er samlet i Karakorum for å sverge troskap til hans sønn og arving Ogedai. Men striden om tronen i sølvets rike er ikke avgjort. En borgerkrig er i ferd med å bryte ut: Ogedais bror Chagatai forsøker å ta makten i et kupp. Og Ogedai må ta en beslutning som kommer til å endre historiens forløp for alltid. Et rike av sølv er en fortelling med kraft og nerve, fylt med spenning, død og fantastiske skjebner. Gyldendal har tidligere utgitt de tre første bøkene i serien om Djengis Khan: Ulven fra steppene, Buens mestere og Knokler i sanden. Briten Conn Iggulden (f. 1971) har også skrevet fire historiske romaner om Julius Cæsar. Conn Igguldens bøker utgis i over 20 land og har toppet bestselgerlistene i England.«Dette er energifylt og kompetent; Iggulden kjenner sitt materiale og sitt publikum.»IndependentLes mer på Conn Igguldens hjemmesideOm Conn Iggulden på Wikipedia

Helt frem til 1930-årene var Møllers arbeider preget av den romantiske fortidsbegeistringen i dragestilen fra slutten av ... - Mynten lå bare 15 centimeter ned i jorda, forteller Ben-Harry Johansen, som fant en romersk mynt på øya Dønna på Helgelandskysten. Vitenskapsmuseet omtaler funnet som svært sjeldent. Inspirert av norsk rosemalingstradisjon, og Anitra er fortsatt et populært mønster med rike tradisjoner.

Og her hadde mange keisere mye å lære om romersk stahet. Antoninianus var mynten ingen trengte.

RELATERTE BØKER