Samlede dikt 1

Samlede dikt 1 - Emily Dickinson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Dickinson
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
Samlede dikt 1.pdf
ISBN
3199921333441

BESKRIVELSE

Tusenfryd, bier og den visse død - kanskje kan det stå som et motto for Emily Dickinson (1830-86), hennes emnekrets, hennes forhold til verden. 1789 dikt skrev hun. Fire ble publisert i hennes egen levetid. Amerikas største kvinne.lige poet, fysisk en eremitt, psykisk en verdensborger. Hvis Walt Whitman er modernismens far, er Emily Dickinson moren, en humoristisk, desperat, sterkt frittalende mor, med betydelige surrealistiske anlegg. Denne boken presenterer første halvdel av hennes samlede produksjon, for første gang på norsk i sin helhet. EMILY DICKINSON (1830-86) var amerikansk poet, bosatt i Amherst, Massachusetts. Selv om hun var nærmest ukjent i sin levetid, regnes hun i dag som en av USAs mest betydelige diktere gjennom tidene.

I et enkelt språk minner diktene om at mennesket er sårbart og avhengig av andre, midt i ensomheten. Falkeid er født i Haugesund i 1933. Tusenfryd, bier og den visse død - kanskje kan det stå som et motto for Emily Dickinson (1830-86), hennes emnekrets, hennes forhold til verden.

Fra Norske Dikt. Hopp til navigering Hopp til søk.

RELATERTE BØKER