Sjette avdeling

Sjette avdeling - Anton Tsjekhov | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton Tsjekhov
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Sjette avdeling.pdf
ISBN
8239527731251

BESKRIVELSE

Sinnsykeavdelingen ved et sykehus i tsartidens Russland er en stinkende brakke, fylt av menneskelig elendighet og fornedrelse. Her møter doktor Ragin den innlagte pasienten Gromov, en kultivert mann som lider av forfølgelsesvanvidd. I lange samtaler forsøker Ragin å overbevise pasienten om at tapet av ytre frihet ikke betyr noe, så lenge man har en følelse av indre frihet. Samtalene blir skjebnesvangre, og legen må under tragiske omstendigheter innse at han tar feil.

Tsjekhov var selv lege, tok ikke betalt av sine pasienter, men finansierte legeyrke med det han tjente på forfatterskapet. SJETTE AVDELING Et utforskende møte mellom fortid og nåtid med utgangspunkt i Anton Tsjekhovs skjønnlitterære tekst Palata No. 6 fra 1892 Elin Håkonsen våren 2008 Mastergradsoppgave i helsefagvitenskap Institutt for sykepleievitenskap og helsefag, Seksjon for helsefag Det medisinske fakultetet Universitetet i Oslo Kjøp Sjette avdeling fra Bokklubber Sinnsykeavdelingen ved et sykehus i tsartidens Russland er en stinkende brakke, fylt av menneskelig elendighet og fornedrelse.

Der ble han i 1951 overlege ved Psykiatrisk avdeling for kvinner, senere avdeling 6B. Han etterfulgte sin venn og sitt forbilde, Trygve Braatøy (1904 - 53) (1).

RELATERTE BØKER