Storebjørn

Storebjørn - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Storebjørn.pdf
ISBN
1091271356866

BESKRIVELSE

Helvete kan også være kaldt. Den berømte eventyreren Martin Moltzau guider en amerikansk kjernefamilie med snøscooter på Svalbard. Samtidig går et russisk par om bord på en cruisebåt i Kiel. Alle har samme mål: den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Der finnes en hemmelighet som kan forandre Svalbards fremtid. Storebjørn viser frem det Svalbard alle drømmer om å få oppleve, inntil drømmen blir et mareritt. Det er en historie om bedrag, forræderi og storpolitikkens nådeløse logikk, som gjør alle til brikker, styrt av en usynlig hånd. Men først og fremst er boka en åndeløs thriller gjennom et hvitt og fremmed landskap. Den ultimate thrilleren fra et Svalbard vi tror er norsk.

800 høydemeter fra Krossbu. Storebjørn kan alt: Bokanmeldelse: Bjørn Kjos: «Høyt og lavt» Bjørn Kjos og hans Norwegian-eventyr er uten tvil en god story. Men da bør nok noen andre skrive den. Storebjørn viser frem det Svalbard alle drømmer om å få oppleve, inntil drømmen blir et mareritt.

Himmelen er delt inn i totalt 88 stjernebilder som til sammen dekker hele himmelen. Stjernebilder er en enkel metode for å angi en stjernes omtrentlige posisjon på himmelen.

RELATERTE BØKER