Den fjerde dimensjonen og en halv

Den fjerde dimensjonen og en halv - Fabien Vehlmann | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fabien Vehlmann
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Den fjerde dimensjonen og en halv.pdf
ISBN
4459064163959

BESKRIVELSE

Storstad-barna vet endelig hvorfor de befinner seg i en verden uten voksne. De er fanget i en annen dimensjon; den fjerde dimensjonen og en halv. Alle reagerer forskjellig på den forferdelige nyheten. Men Dodji gir aldri opp håpet om å finne veien ut. Problemet er bare at fienden Saul er tilbake. Sammen med sin klan er han i ferd med å ta over store områder av byen. Det fører til voldsomme sammenstøt mellom de to gjengene. Og hvem er disse 15 familiene som har blitt nevnt flere ganger? Ivan er på saken ... I del 2 dreier Vehlmann og Gazzottis thrillerserie inn i en ny nervepirrende retning

DYRENE ... Motta siste nytt og gode tilbud i vårt nyhetsbrev! Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Den fjerde dimensjonen og en halv Av: Gazzotti, Bruno Dimensjon kommer fra latin «dimetiri» som betyr avmåle og er avledet av «di-» og «metiri» (måle).

OM ALENE 6 - Den fjerde dimensjonen og en halv Storstad-barna vet endelig hvorfor de befinner seg i en verden uten voksne. De er fanget i en annen dimensjon; den fjerde dimensjonen og en halv.

RELATERTE BØKER