Forrådte testamenter

Forrådte testamenter - Milan Kundera | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Forrådte testamenter.pdf
ISBN
7245124634696

BESKRIVELSE

I essaysamlingen Forrådte testamenter videreutvikler Milan Kundera sine synspunkter om den europeiske romanen. Han beskriver romanens humoristiske ånd, dens spesielle slektskap med musikken, og dens eksistensielle visdom.Kundera undersøker erindringen som glemselens form, indiskresjonen som vanen og regelen, og vår omgang med avdødes vilje. Forfatteren dokumenterer hvordan vi har forrådt de kunstneriske testamentene til sentrale skikkelser som Bach og Beethoven, Stravinski og Janácek, Rabelais og Cervantes, Flaubert og Joyce, Musil og Hemingway, Kafka og Rushdie.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede romaner, essays og noveller på norsk, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Kundera undersøker erindringen som glemselens form, indiskresjonen som vanen og regelen, og vår omgang med avdødes vilje. Forfatteren dokumenterer hvordan vi har ... Testamenter kan oppbevares hvor som helst, blant ens personlige papirer hjemme, i bankboks, hos en arving, hos en advokat eller i tingretten.

Gjennom ni essays følger vi bokas sentrale helt -- romankunsten -- og de samme skikkelsene: Stravinski og Kafka i basketak med sine selsomme venner; Janáček og Hemingway bastet og bundet av sine dirigenter, biografer og utgivere; Rabelais og Rushdie kneblet av litteratene og de intellektuelle. Vår pris 179,-. I essaysamlingen Forrådte testamenter videreutvikler Milan Kundera sine synspunkter om den europeiske romanen.

RELATERTE BØKER