I den skogen

I den skogen - Harlan Coben | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
I den skogen.pdf
ISBN
6610422236294

BESKRIVELSE

"Jeg ser faren min med den spaden.Tårene strømmer nedover ansiktet hans. Et fælt, dypt hulk presser seg opp langt nede fra lungene. Han løfter spaden og støter den i bakken. Bladet flerrer opp jorden som om den var fuktig hud." Paul Copeland mister sin søster da fire ungdommer forsvinner fra sommerleir. To av dem blir funnet døde i skogen, men søsteren blir aldri funnet. Tjue år senere blir han dypt skaket da et lik blir funnet, og det viser seg å være den tredje av ungdommene. Håpet om å finne søsteren i live våkner, men han skal gjøre flere grusomme oppdagelser før han gjennomskuer hemmelighetene som alltid har omgitt ham.

Sendes senest i morgen. Kjøp boken I den skogen av Harlan Coben (ISBN 9788202323356) hos Adlibris.com.

ÅS (VG) Mens skogene i Brasil, Sentral-Afrika og Indonesia fortsetter å krympe, blir Europa grønnere. Skogbruk er pleie og hugst av skog med sikte på å utnytte den økonomisk. Natur og geografi setter rammene for det norske skogbruket.

RELATERTE BØKER