Skjønnhetsspesialisten

Skjønnhetsspesialisten - Carl Barks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
6,4 MB
FILNAVN
Skjønnhetsspesialisten.pdf
ISBN
5864502800874

BESKRIVELSE

CARL BARKS' ANDEBY' er en bokserie med klassikerne alle elsker. Tegnet og skrevet av Carl Barks fra 1943 til 1972. Lyst på jobb i Andeby? Her er det rom for de initiativrike, og mange skaper seg sine egne jobber, alt fra riveracer til regnmaker. Donald viser veien - den går ofte fra suksess til suksess og ender i ruin, men som skjønnhetsspesialist gjør han stor lykke i et sultent marked. Skrue McDuck har lykkes i de fleste bransjer, men det krever beinhard oppfølging. Han må hamle opp med kvegtyver og undervannsmennesker, kle seg ut som saubukk for å lokke frem villhunder, og bli usynlig på grunn av B-gjengen. Da føles det mer takknemlig å gjøre handel med vennlige mikromennesker fra verdensrommet, som kjøper tre maiskorn for åtte tidels øre. Innsatsvilje og arbeidsmoral er det ingen ting å si på.

Kjøp boken Skjønnhetsspesialisten av Carl Barks (ISBN 9788242948977) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Pris: 332,-. innbundet, 2016.

RELATERTE BØKER