Sokker - fra tåa og opp

Sokker - fra tåa og opp - Marion Louise Rindsem | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Louise Rindsem
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Sokker - fra tåa og opp.pdf
ISBN
7002269442117

BESKRIVELSE

Morsom og enkel sokkestrikk med tå-opp-teknikkDen populære strikkebloggeren Marion Louise Rindsem slår et slag for sokkestrikk og den praktiske tå-opp-metoden! Gjennom 40 ulike oppskrifter blir du kjent med den morsomme teknikken som gjør sokkestrikk til en lek. I boken finner du et stort spenn av fine og festlige sokker - fra ensfargede, sommerlige ankelsokker til lekker hullstrikk og flerfargede mønstersokker. Naturligvis har også de klassiske, varme bestemorlestene som er så gode å ha i støvlene på kalde vinterdager, fått sin plass. Marion har dessuten laget sokkeoppskrifter av sine mest populære mønstre for luer og sjal.

Legg opp tå opp sokker - Duration: ... Disse er strikka i Drops Fabel, fra tåa og opp. Hælfellinga var faktisk ny for meg! Så nå har jeg et ganske stort «arsenal» for hæler også for tå-opp-sokker.

Men, jeg er med i en sokkestrikke-klubb der vi får oppskrifter hver måned. Opplæring i fra tå og opp sokker (Sock-instructions) In this post I will give a Norwegian instruction and pattern on how to knit Falling leaves from Knitty. Etter at flere har vist interesse for å lære seg å strikke sokker ved å starte med tåen og strikke opp, har jeg forsøkt å lage en "oppskrift" på dette. Kjøp 'Sokker, fra tåa og opp' av Marion Louise Rindsem fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER