Blom fiskeoppdrett

Blom fiskeoppdrett - Ola Honningdal Grytten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Honningdal Grytten
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Blom fiskeoppdrett.pdf
ISBN
2746955174727

BESKRIVELSE

Dette er historien om familiebedriften Blom Fiskeoppdrett. Fra etableringen i 1971 og i en mannsalder var selskapets grunnlegger, Andreas Blom, en av en av de mest sentrale aktørene i norsk oppdrettsnæring. Blom var på mange måter en typisk representant for oppdrettspionerene, han hadde lekmannsbakgrunn og bygde virksomheten på entreprenørskap, nøysomhet og arbeidsomhet. Blom Fiskeoppdrett og Blom-gruppen er i dag en betydelig aktør innen den norske havbruksnæringen. I motsetning til de fleste oppdrettsselskapene som ble etablert i næringens tidlige fase i Norge, består Blom Fiskeoppdrett den dag i dag som en familiebedrift. Selv om mye har endret seg i bransjen i løpet av selskapets knapt femti år lange historie, er grunnverdiene de samme i dag som de var i Andreas Bloms tid. Ola Honningdal Grytten (f.1964) er professor i økonomisk historie ved Norges Handelshøyskole og spesialrådgiver i Norges Bank.

987 723 459. Blom Fiskeoppdrett AS ; Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett! Blom Fiskeoppdrett AS. Rong, 5337 Rong Vis kart.

1,3 k liker dette. Blom Fiskeoppdrett er en familiebedrift som produserer laks og ørrett.

RELATERTE BØKER