Den tredje stemmen

Den tredje stemmen - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Den tredje stemmen.pdf
ISBN
2170452504648

BESKRIVELSE

Den andre boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et fingert selvmord. Og at det har noe å gjøre med et stort parti narkotika som tolltjenestemannen har beslaglagt. Olivia Rønning er nabo med Bengt Sahlmann og hans etterlatte datter, og dras ufrivillig inn i etterforskningen. Sporene hun følger, krysser saken til Tom Stilton, og de slår seg sammen om etterforskningen. Det blir snart klart for dem at de står overfor mektige og farlige kriminelle.

Synne 30 Desember 2018. Kjersti 12 Oktober 2017. Den tredje stemmen er Cilla og Rolf Börjlinds andre krim med Olivia Rønning og Tom Stilton.

Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. Kjøp Den tredje stemmen fra Bokklubber Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert.

RELATERTE BØKER