Fotoglede

Fotoglede - Stian Schioldborg, Eivind Røhne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Schioldborg, Eivind Røhne
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Fotoglede.pdf
ISBN
2791528898942

BESKRIVELSE

I denne boken tar fotografene Eivind Røhne og Stian Schioldborg deg med på en spennende fotografisk reise. Ta kontroll over lys, bevegelse og dybdeskarphet - elementene som skiller et godt foto fra et blinkskudd. I boken lærer du å ta kontroll over kameraet for å få til det du ønsker med dine bilder. Boken gir deg også mange tips på hva du bør ha med deg i sekken og hvordan du bør planlegge når du skal ut og fotografere. Boken er basert på bestselgeren Fotoglede (2010).

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Fotoglede for alle. På årsmøtet 11 februar 2019 stemte Vestfold Fotoklubb ja til å slå seg sammen med Sandefjord Fotoklubb. Innlegg om fotoglede skrevet av terjebjornstad-Et øyeblikk… Straks maten er kommet på bordet tar noen frem mobilen.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

RELATERTE BØKER