Kvinnen i buret

Kvinnen i buret - Jussi Adler-Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jussi Adler-Olsen
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Kvinnen i buret.pdf
ISBN
8083857828971

BESKRIVELSE

Den unge folketingspolitikeren Merete Lynggaard er forsvunnet. Politiet setter i gang en etterforskning - men uten resultat. Først da kriminalinspektøren Carl Mørck får ansvar for Avdeling Q, politiets nye avdeling for uløste saker av særlig grov karakter, skjer et gjennombrudd i etterforskningen. Dette er første bok om Avdeling Q.

Den unge fremadstormende folketingspolitikeren Merete Lynggaard er sporløst forsvunnet. Mediene kaster seg over historien, og overskriftene antyder alt fra selvmord, en tragisk ulykke og kidnapping til at hun har forsvunnet frivillig. "'Kvinnen i buret' har blitt en bestselger i Danmark.

Innbundet ... Kvinnen I Buret er en dansk krimthriller basert på Jussi Adlers bestselgende roman med samme navn. Filmen følger Carl Mørck og hans første sak for Avdeling Q.

RELATERTE BØKER