Kvinnen i plast

Kvinnen i plast - Kjell Ola Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ola Dahl
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Kvinnen i plast.pdf
ISBN
9078828269260

BESKRIVELSE

"Kvinnen i plast nærmest krever å bli lest." Leif Ekle, NRK P2Veronika Undset blir funnet død i en søppelkonteiner på Kalbakken i Oslo. Liket er omhyggelig skåldet og pakket inn i plast. Førstebetjent Frank Frølich har møtt Veronika to ganger tidligere. En sommerlys natt da han innbrakte henne for narkotikabesittelse, og like etter på en fest hos barndomsvennen Karl Anders. Veronika var Karl Anders' forlovede. Snart skjer flere forbrytelser, og Frølich innser det gradvis: Han må tilbake til sin egen mørke fortid for å finne årsakene."Kjell Ola Dahl leverer varene. Hver gang." Anita Hartviksen Ravn, Rana Blad"Få er bedre enn Kjell Ola Dahl på å skrive filmatiske scener." Arne Guttormsen, Vårt Land"Intenst spennende." Gert Larsen, bokstaver.no

Men letingen etter kvinnens identitet skulle vise seg å ha en utilsiktet «gevinst». Kjøp 'Kvinnen i plast, kriminalroman' av Kjell Ola Dahl fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205408029 "Kvinnen i plast nærmest krever å bli lest." Leif Ekle, NRK P2Veronika Undset blir funnet død i en søppelkonteiner på Kalbakken i Oslo. www.gyldendal.no I den sjuende Gunnarstranda-krimen må den unge politietterforskeren Lena Sigerstrand bistå Gunnarstranda og Frølich i en komplisert sak som preges av menns overgrep mot kvinner.

Lagt inn av KOdahl kl. torsdag, januar 21, 2010 ... Felles for alle festplaggene er at de er laget av plast og annet avfall.

RELATERTE BØKER