Vær snill med dyrene

Vær snill med dyrene - Monica Isakstuen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Isakstuen
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Vær snill med dyrene.pdf
ISBN
2330394867397

BESKRIVELSE

En liten familie på tre er i oppløsning. De klarte det ikke. Karen klarte det ikke. Koret av stemmer melder seg, fra venninner til familieterapeuter, med ord som skal hjelpe: Delt bosted. Mekling. Fordeling. Tilknytning. Forutsigbar adferd. Transitt-fase. Barn er robuste skapninger. Karen lytter til dem, slik en moderne kvinne skal, samtidig som alt i henne gjør opprør. Nei, barnet er mitt. Det er jeg som er dets mor. Det finnes ingenting moderne ved meg. Likevel kommer spørsmålene: I hvilken grad er rollen som mamma knyttet til det å være familie? Er datteren fortsatt hennes når hun er hos faren? Hvis man er mor den ene uken, hva er man i den andre? Vær snill med dyrene er en rå, akutt og opprivende roman om å befinne seg i ruinene av et ekteskap sammen med den man bryr seg om aller mest - annenhver uke. Monica Isakstuen ble tildelt Brageprisen i skjønnlitteratur 2016 for Vær snill med dyrene.

Det er en analyserende stemme, samtidig som den er selvkritisk og selvavslørende - og lyrisk. Vær snill med dyrene book. Read 50 reviews from the world's largest community for readers.

Isakstuen har også skrevet dramatikk og er i 2018/19 husdramatiker ved Dramatikkens hus i Oslo. Pris: 285,-. innbundet, 2016.

RELATERTE BØKER