Edderkopper

Edderkopper - Paul Sterry | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Sterry
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Edderkopper.pdf
ISBN
9127469170394

BESKRIVELSE

Boken gir en fremstilling av de ulike arter edderkopper. Det handler om adferd og formering, spinneteknikker, forsvars- og angrepsteknikk, biologi og klassifisering. Med stikkordregister. Illustrert.

Statistikken fra FHI viser at flest edderkopper naturlig nok finnes i kjellerleiligheter eller kjellere. Edderkopper kan enten være omstreifere eller mer bofast med fangstnett. Edderkopper betraktes av mange som svært ubehagelig om de er innendørs.

Alle edderkopper er rovdyr. På denne siden kan du lese om bier, bladlus, edderkopper, flått, gresshopper, humler, knott, maur, saksedyr, teger, veps, vevkjerringer og øyenstikkere som er overalt. Her finner du også eksperimenter og andre spennende oppgaver om insekter og edderkopper. Selv om noen edderkopper kan se store og skumle ut, er det ingen norske arter som er farlige for mennesker.

RELATERTE BØKER