Quizmasterens store spørrebok

Quizmasterens store spørrebok - Per Erik Stribolt-Halvorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Erik Stribolt-Halvorsen
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Quizmasterens store spørrebok.pdf
ISBN
1062043859292

BESKRIVELSE

Med 6000 spørsmål er denne boken en av de største allmennquizene som er utgitt på norsk.Historie, kultur, underholdning, geografi, sport, naturvitenskap; alle disse emnene er dekket i quizboken og vil gi deg ukevis med moro. Boken er delt inn i 240 runder med 25 spørsmål hver. For å unngå at spesialistene alltid stikker av med seieren, er spørsmålene blandet slik at flere kategorier er med i hver runde. Her kan alle vinne!

Heftet. Medisinsk spørrebok for helsefagsstudenter.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... 80 romaner for deg som har det travelt bok - Henrik Lange .pdf Quizmasterens store spørrebok.

RELATERTE BØKER