Kjøttfrie dager

Kjøttfrie dager - Yngve Ekern, Hege Ulstein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yngve Ekern, Hege Ulstein
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Kjøttfrie dager.pdf
ISBN
4259966318901

BESKRIVELSE

Inspirasjonskokebok for en miljøvennlig hverdag! Du kan brette melkekartonger i mange år uten å gjøre stor forskjell. Å kutte ned på kjøttforbruket er det mest effektive miljøtiltaket for en familie. Journalistene og ekteparet Yngve Ekern og Hege Ulstein har sammen med sine to sønner droppet kjøtt på hverdager i flere år. I denne boka deler de sine beste oppskrifter og erfaringer med hvordan man kan spise godt og kjøttfritt i en travel hverdag. Her er enkle og inspirerende oppskrifter basert på grønnsaker, fisk, pasta, gryn og alt som er kjøttfritt, sunt og miljøvennlig. Boka belyser også kjøttindustriens dystre hemmeligheter og lærer oss opp i enkelt og praktisk miljøvern som vi kan gjennomføre hver eneste dag. Dette er en bok uten strenge pekefingre, men med inspirasjon, humor og fakta. Men først og fremst med en masse deilige, kjøttfrie oppskrifter.

Den dyrevennlige maten blir vanligere. Av Siri Martinsen Veterinær, leder av NOAH - for dyrs rettigheter , 15 innlegg ... Påstanden «Hvis mange har en eller flere kjøttfrie dager i uken, vil det ha stor betydning» stemmer heller ikke.

8 millioner kroner i forskningsmidler skal nå få enda mer fart på kjøttaktørens vegetarsatsing. Kjøttfrie dager bokomtale , kjøttfri , matvalg En viktig del av mitt prosjekt med denne bloggen er å få folk (deg!) til å bli mer bevisst på at vi kan påvirke verden med matvalgene vi t... Kjøttfrie dager. 1,7 k liker dette.

RELATERTE BØKER