Mine første ABC sangkort

Mine første ABC sangkort - Anne-Lise Borgen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Borgen
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Mine første ABC sangkort.pdf
ISBN
9852153422476

BESKRIVELSE

En sanglek av bokstaver. Denne oppfinnelsen fra skaperen av Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver. Ved å bruke flere sanser tar barnet til seg bokstavene på en underholdende måte. Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre. Konseptet er enkelt og kjent fra de populære SingSang-kortene. Trekk et kort, se på bokstaven, gjør tegnet og syng sangen. Bokstavene i "Mine første ABC sangkort" blir sunget til melodien av "Min hatt den har tre kanter". D, det er for due og due er for D Dame, do og drage begynner og på D

FRA ALFABETIKA: LES OGSÅ: (ingen tittel) ET LITE MEN MAGISK ORD; JEG GRINER NESTEN; E KARAOKE; FEM TIPS TIL EN GOD LEKSESTUND; Kjøp Mine første ABC sangkort fra Norske serier En sanglek av bokstaver. Denne oppfinnelsen fra skaperen av Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver.

Anmeldelser Mine første 1 2 3 kort "Vi har mye latter og glede i bruken av kortene. Spesielt 4-5 åringene er ivrige.

RELATERTE BØKER