Motorsykkelboka

Motorsykkelboka - Jemima Dunne | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jemima Dunne
DIMENSJON
11,67 MB
FILNAVN
Motorsykkelboka.pdf
ISBN
8177837417627

BESKRIVELSE

Motorsykkelboka er en bok om støv, grus, ære og heltemot på to hjul. Her får du motorsykkelens fantastiske historie i fengslende og detaljerte bilder, med mer enn 1000 av de gjeveste motorsyklene verden har sett, fascinerende motorkonstruksjoner og beretningen om menneskene bak de fremste motorsykkelmerkene i verdenshistorien. Uansett om det er formene til en Guzzi eller brølet til en Harley som får hjertet ditt til å slå, er dette den ultimate reisen for alle motorsykkelentusiaster.

Bokvarsling Opprett bokvarsling Dersom du ... Tittel: Motorsykkelboka: en komplett historie; Medansvarlig: Dunne, Jemima; Haug, Karl Eirik; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: 629.227 M; Eier Kjøp Motorsykkelboka fra Bokklubber Motorsykkelboka er en bok om støv, grus, ære og heltemot på to hjul. Her får du motorsykkelens fantastiske historie i fengslende og detaljerte bilder, med mer enn 1000 av de gjeveste motorsyklene verden har sett, fascinerende motorkonstruksjoner og beretningen om menneskene bak de fremste motorsykkelmerkene i verdenshistorien. BESKRIVELSE.

Her får du motorsykkelens fantastiske historie i fengslende og detaljerte bilder, med mer enn 1000 av de gjeveste motorsyklene verden har sett, fascinerende motorkonstruksjoner og beretningen om menneskene bak de fremste motorsykkelmerkene i verdenshistorien. Jemima Dunne Motorsykkelboka - en komplett historie. Format Innbundet Emne Hobby Utgitt 2013 Tilstand Meget pen (som ny) (merke etter prislapp på ryggen Brukt eller ny Brukt Forlag Front forlag Pris 150,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden.

RELATERTE BØKER