Sønn av Hamas

Sønn av Hamas - Mosab Hassan Yousef | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mosab Hassan Yousef
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Sønn av Hamas.pdf
ISBN
2785941710214

BESKRIVELSE

Den gripende og sanne historien om en ""insider"" i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne - og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen og vise verden en vei til fred.Siden han var en liten gutt, fikk Mosab Hassan Yousef se denne farlige terrororganisasjonen fra innsiden. Som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas, ble han formet til å overta hans arv, politikk og status. Men alt forandret seg da Mosab snudde seg vekk fra terror og vold, og i stedet omfavnet læresetningene til en annen kjent leder fra MidtØsten. I "Sønn av Hamas" avslører Mosab Yousef ny informasjon om verdens farligste terrororganisasjon, og gir oss sannheten om sin egen rolle, om sin fortvilte adskillelse fra familie og hjemland, om den farlige avgjørelsen om å gjøre sin nye tro offentlig kjent, og om sin tro på at den kristne befalingen om å ""elske sine fiender"" er den eneste veien til fred i MidtØsten.

UN Watch har lagt ut en video som gir klipp fra landenes taler mot Israel. Den ene representanten etter den andre står frem og hudfletter de "Sønn av Hamas" er den gripende og sanne historien om en "insider" i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne - og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen.

Som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas, ble han så og si født inn i den militante organisasjonens innerste sirkel. Kjøp Sønn av Hamas fra Tanum Den gripende og sanne historien om en ' 'insider' ' i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne - og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen og vise verden en vei til fred. Kjøp Sønn av Hamas fra Bokklubber 'Sønn av Hamas' er den gripende og sanne historien om en 'insider' i Hamas som fornektet sin voldelige skjebne - og som nå risikerer alt for å avsløre hemmelighetene til den ekstreme islamistorganisasjonen. Han gikk fra å være sønn av en høytstående Hamasmedlem til å arbeide som spion for det israelske sikkerhetspolitiet. I 2005 ble han døpt.

RELATERTE BØKER