Verdens beste mamma - not

Verdens beste mamma - not - Henriette Steenstrup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henriette Steenstrup
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Verdens beste mamma - not.pdf
ISBN
1636939446904

BESKRIVELSE

Håndbok for dvaske småbarnsmødre. Er det kunstig å kalle seg for jente etter at man har fått to barn og har farget håret sammenhengende i 15 år og har huslån? Dette og andre spørsmål kåserer skuespiller Henriette Steenstrup rundt i sin Verdens beste mamma . NOT. Her er historier om familiekaos og småbarnsliv, karrieremas, tidsklemme og om å prøve å ta seg godt ut i en hektisk hverdag. Alt med Henriettes skrå blikk på tilværelsen.

Henriette Steenstrup kaster et humoristisk skråblikk på mammarollen og kommer med en håndbok for dvaske småbarnsmødre. Håndbok for dvaske småbarnsmødre. Er det kunstig å kalle seg for jente etter at man har fått to barn og har farget håret sammenhengende i 15 år og har huslån? Dette og andre spørsmål kåserer skuespiller Henriette Steenstrup rundt i sin Verdens beste mamma .

Du er verdens beste mamma! Kjøp 'Verdens beste mamma' av Ingrid Eia Ryvarden fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788205526549 Alle verdens mammaer de er jo de beste, selvom de noen ganger sier nei til å feste.

RELATERTE BØKER