Det gode vertskapet

Det gode vertskapet - Jan Gunnarsson, Olle Blohm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Gunnarsson, Olle Blohm
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Det gode vertskapet.pdf
ISBN
5816114749662

BESKRIVELSE

Det gode vertskapet ble utgitt første gang i 2002 og ble en formidabel suksess i Sverige. Boken er oversatt til engelsk, dansk, nederlandsk og norsk, den er blitt lest av folk fra alle kanter av verden, og tusenvis av medarbeidere og ledere har stiftet bekjentskap med den enten direkte eller gjennom foredrag. Denne utgaven speiler Vertskapets virksomhet i dag. Nå vet vi enda mer om hvor stor betydning vertskap kan ha, og at en ensom vert ofte slukner hen hvis ikke bedriften vet å verdsette denne personens betydning. Vi har alle behov for å finne mening og glede i det vi driver med for å kunne møte andre med et åpent blikk og et åpent hjerte. Vertskapet må fungere på mange plan i en virksomhet, men det angår også den enkelte. Og din tolkning er alltid like god som en annens. Jan Gunnarsson holder foredrag om vertskap i Sverige og internasjonalt. Olle Blohm er skribent.

OM OSS. MEDLEM I NOR TRAVELS? Nor Hotels er en hotellkjede med samarbeidende hoteller spredd over hele Sør-Norge.

Gå til butikken. Volumrabatter: 200 NOK (10-49 eks) 175 NOK (50-100 eks) Ønsker du å kjøpe et større antall bøker, vennligst send oss en mail p ... En heldag for nøkkelpersoner i det videre arbeidet, "Vertskapsinspiratører" B.

RELATERTE BØKER