Tjenester som treffer

Tjenester som treffer - Kristian Aasbrenn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Aasbrenn
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Tjenester som treffer.pdf
ISBN
3703959148778

BESKRIVELSE

Forfatteren ser i denne boken på hvordan brukerorientering og kvalitet kan forstås innenfor offentlige virksomheters sammensatte virksomhet. Boken er først og fremst rettet mot studenter innen service management, offentlig administrasjon og økonomisk-administrative studieretninger, men er også relevant for blant annet servicetorgene, Nav, helse- og omsorgsinstitusjonene, politiet og skattemyndighetene. Har litteraturliste og register.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Tjenester som treffer retter seg først og fremst mot studenter innen Service management, offentlig administrasjon og økonomisk-administrative studieretninger.

Med våre metoder for smart dataanalyse treffer vi målgrupper som faktisk er interessert i å kjøpe fra deg. OM TREFFER Sesongbedrifter vil i dette tilfellet være definert som bedrifter som har minst 80 prosent av omsetningen sin i løpet av seks sammenhengende måneder, og som yter tjenester som innebærer aktiviteter eller opplevelser som helt eller delvis foregår utendørs.

RELATERTE BØKER