Den katolske kirkes katekisme

Den katolske kirkes katekisme Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Den katolske kirkes katekisme.pdf
ISBN
3906025586183

BESKRIVELSE

I 1992 utkom Den katolske kirkes katekisme, et verk som har hatt stor betydning for katolikker over hele verden. Boken er hittil oversatt til mer enn femti språk. Deltagerne på Den internasjonale kateketiske kongress i 2002 ga uttrykk for et ønske om å lage et kompendium av katekismen. Arbeidet ble utført av en kardinalkommisjon - påbegynt i 2003 og sluttført i 2005. Boken er en sammenfatning av Den katolske kirkes katekisme. Sammenfatningen utgjør en hjelp til den troende og er samtidig, på grunn av sin kortfattede og allikevel fullstendige fremstilling, en spore til åndelig fordypelse i Kirkens budskap. Foreliggende heftede utgave er innholdsmessig identisk med St. Olav forlags første utgave av kompendiet fra 2007, som er utsolgt fra forlaget.

Luthers lille katekisme; Luthers store katekisme; Heidelberg-katekismen, katekisme for reformerte kirker Til sist skjenkes Den katolske kirkes katekisme alle dem som krever oss til regnskap for det håp som bor i oss (jfr. 1 Pet 3,15), og som ønsker å vite hva Den katolske kirke tror. Katekismen består av 2700 paragrafer som utførlig beskriver og forklarer den katolske tro.

Boken er hittil oversatt til mer enn femti språk. BLA I BOKEN! I 1992 utkom Den katolske kirkes katekisme, et verk som har hatt stor betydning for katolikker over hele verden. Boken er hittil oversatt til mer enn femti språk.

RELATERTE BØKER