Global økonomi

Global økonomi - Erik S. Reinert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik S. Reinert
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Global økonomi.pdf
ISBN
5920064923783

BESKRIVELSE

Når Vesten ber u-landene åpne markedene sine for fri konkurranse, trekker vi i virkeligheten opp stigen etter oss, skriver Reinert. Boken forklarer hvordan ulikhetene oppstod, og viser at økonomisk politikk må ta utganspunkt i faktiske forhold snarere enn ideologi.Vi gir ikke de fattige landene mulighet til å føre den samme økonomiske politikk vi selv gjorde for å bli velstående: ""Gjør som vi sier, ikke som vi gjorde,"" blir budskapet. Denne håndboken om dagens globale økonomi forklarer hvordan ulikhetene mellom fattige og rike land oppstod, og viser hvor viktig det er at økonomisk politikk tar utgangspunkt i faktiske forhold snarere enn ideologi.Erik S. Reinert er siviløkonom (MBA Harvard) og sosialøkonom (Ph.D. Cornell) og spesialist på utviklingsteori og internasjonal handelsteori.

Global økonomi Flykaos, grænsebomme og toldmure: EU er klar med nødplan for hårdt Brexit. Global økonomi Årelang fremgang er bremset: Nedtur i Kina vil ryste verdens­økonomien.

Denne utgaven legger naturlig nok vekt på å beskrive utviklingen i finanssystemet og belyse finanskriser. Innovasjonspolitikk i en global økonomi. Den norske økonomien er liten og svært avhengig av eksport og import.

RELATERTE BØKER